VERRIJDBARE KAPSTOKKEN

COMPLETE RIJDENDE GARDEROBE

De KLAKMOBILE is een ruimtebesparende en supersterke garderoberek op wielen, die een eind maakt aan de gebruikelijke jassenchaos. Vederlicht en opmerkelijk wendbaar. Met speciaal ontworpen nylon haken, waardoor er extra veel jassen opgehangen kunnen worden. En er is volop plaats voor tassen, rugzakken en paraplui's, waardoor de vloer vrijgehouden kan worden. Handig voor de schoonmakers en wel zo hygiënisch

TIJDLOOS ONTWERP

Het ontwerp van de KLAKMOBILE is tijdloos mooi. Er is keuze uit tal van kleuren en dus ook leverbaar in de eigen huisstijl. Dit moderne kledingrek is een visitekaartje voor praktisch elke publiekstrekkende ruimte: bibliotheek, muziekcentrum, sportschool, kinderdagverblijf... En natuurlijk is dit garderoberek óók zeer geschikt voor bedrijven en overheidsinstellingen. Door de goede wendbaarheid zijn de jassen soepel tijdelijk elders te parkeren.

EASY RIDER

Een bijzonder fraaie versie van de KLAKMOBILE is de 'EASY-RIDER'.
Deze 'driewieler" is het antwoord op de vraag vanuit gebruikers om een kleinere, snel en gemakkelijk over drempels en oneffen of ruwe vloeren te verplaatsen kapstok.
Bij dit garderoberek kunnen moeiteloos 20 jassen worden opgehangen aan de speciaal ontworpen nylon haken.

SPECIFICATIES KLAKMobile

De KM 1 heeft één rij buizen                 De KM 2 heeft twee rijen buizen

Ruimte voor 27 haken
Hoogte: 130, 140, 150 of 160 cm
Breedte: 120 cm
Diepte: 66 cm
Optie: extra mand

SPECIFICATIES EASY RIDER

Lengte 120 cm

Breedte 70 cm

Hoogte 160 cm

Alle RAL kleuren mogelijk

Lichtgewicht aluminium

Kunststof stootrand