KLAK! MÉÉR DAN EEN KAPSTOK

De KLAK! kapstok is een ruimtebesparende, mooie en supersterke schoolkapstok, die een eind maakt aan de gebruikelijke jassenchaos. Door het zigzag ophangen van jassen biedt één meter KLAK! plaats aan wel 10 tot 14 jassen. De KLAK! is er in verschillende varianten. Met en zonder ruimte voor tassen, rugzakken en schoenen. Daardoor kan de vloer vrij gehouden worden. 

BUIZENFRAME

Op maat leverbaar

Oersterk aluminium

Draagvermogen 100 kilo per meter

10 - 14 haken per meter

OPTIMALE HYGIËNE

De GGD adviseert 15 cm tussenruimte bij de opgehangen jassen, maar aan de KLAK! hangen ze 20 cm uit elkaar. Dit is met name van belang voor scholen, crèches, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, waar de hygiëne werkelijk optimaal moet zijn. De KLAK! kapstok is eenvoudig uit te rusten met speciale haken ten behoeve van de eveneens door Kirsti Järvinen ontworpen BUG BAG anti-hoofdluistentjes.

ZIJSCHOTTEN

Kunnen in elke kleur (RAL)  worden uitgevoerd

TIJDLOOS DESIGN

Het ontwerp van de KLAK! is tijdloos mooi. Er is keuze uit tal van kleuren of een eigen "huisstijl" kleur en past daardoor in elk interieur. Met de KLAK! wordt de gang/garderobe van elk gebouw een echt visitekaartje. Voor thuis en kantoor is er een speciale uitvoering, de SIMPLIKA De houten zijschotten van berken multiplex geven dit ontwerp een extra dimensie.

S-HAAK

Met glasvezel versterkt nylon,

Flexibel en draaibaar

Makkelijk te "klakken" aan de buizen