ZO WERKT DE BUG BAG

De BUG BAG is een slimme combinatie van een S-vormige kledinghaak en een duurzame nylon hoes. De hoes, extra gecoat, isoleert de opgehangen kinderjas. Rond de haak zit een speciaal ontworpen stopkraal die de hoes hermetisch afsluit. Een onneembare barrière voor de omhoogkruipende hoofdluis!

Elke kinderjas wordt simpelweg aan de haak in de BUG BAG opgehangen. Ook als het lusje van de jas kapot is. Met de bovenste haak wordt het geheel opgehangen aan de kapstok. Een bestaande kapstok of een speciaal door Kirsti Järvinen ontworpen kapstok, de KLAK! Multifunctioneel én ruimtebesparend.

OPTIMALE HYGIËNE

De BUG BAG is een slimme en eenvoudige oplossing om de verspreiding van hoofdluis op kinderdagverblijven, scholen, e.d. te voorkomen. Deze hygiënische luizentent draagt in hoge mate bij aan een succesvol luizenprotocol. Dat bevestigen de talloze reacties van onze gebruikers. Even een misverstand rechtgezet: hoofdluizen springen niet, ze kruipen. En altijd omhóóg. Via de kraag van een kinderjas aan de kapstok hebben luizen volop tijd om zich van één jas te verspreiden over alle jassen. En vandaar weer in het haar van méér kinderen. De BUG BAG maakt hieraan een eind. Kortom: de BUG BAG staat voor optimale hygiëne.

SERVICE EN GARANTIE

Wij opereren snel, houden van direct contact en hebben zeer korte lijnen van (verantwoorde) productie tot secure levering conform uw wensen.

Wij geven 2 jaar garantie op de BUG BAG. Als er sprake is van een productiefout, wordt het tentje kosteloos vervangen. Bij mogelijke gebruiksfouten (bijvoorbeeld door te hard aan het tentje te trekken) kan het tentje ook apart worden besteld.

Er zijn scholen die al tien jaar dezelfde BUG BAG's in gebruik hebben.

 

KLIK HIER OM TE BESTELLEN